Bruiloft Malte & Carina

Op de één-na-laatste dag van mei zijn Malte & Carina getrouwd in het zonnige Zierikzee in Zeeland en ik was er bij om hun trouwdag vast te leggen als 2e fotograaf voor André Roosenburg Fotografie.

Met een prachtige trouwjurk van het merk Ladybird (die ik ’s ochtends in de tuin kon hangen!), een tweetalige ceremonie, een emotionele kerkdienst, een kinderreceptie (Carina is schooljuf), een toost op het strand van Renesse en natuurlijk een prachtig bruidspaar, was ook dit weer een geweldige dag om mee te mogen maken en vast te leggen. Ik hoop dat jullie met deze foto’s heerlijk kunnen nagenieten van deze mooie trouwdag in Zeeland.

BruidsfotografieLieneke FotografieTafel boeketje bruiloftBruidsfotografie Zierikzee

De trouwfoto’s hebben we gemaakt in de binnenstad van Zierikzee. We liepen hier zomaar het 17e eeuwse Amsterdam binnen! Zierikzee was die week de set voor een film over de zeeheld Michiel de Ruyter. Compleet met “onverharde wegen”, gerookte makreel, visfuiken, tonnen & kisten vol scheepswaar etc. Uniek & bijzonder :-)

Bruidsfotografie Zierikzee

We hebben natuurlijk ook nog op andere locaties in Zierikzee foto’s gemaakt.

Bruidsfotografie ZierikzeeBruidsfotografie Zeeland

Na een lunch in de prachtige tuin van Carina’s ouders, is het huwelijk voltrokken in het stadhuis van Zierikzee. De ceremonie werd zowel in het Nederlands als in het Duits gehouden, Malte en zijn familie komen namelijk uit Duitsland.

Trouwen stadhuis ZierikzeeBruidsfotografie Zierikzee

Aansluitend is hun huwelijk bevestigd tijdens een mooie kerkdienst met oa live muziek en een lied door alle kinderen uit Carina’s schoolklas.

Trouwreportage ZierikzeeHuwelijk kerkdienst Zierikzee

Na de kerkdienst was er een kinderreceptie met cupcakejes en limonade. Natuurlijk vochten alle kinderen om de aandacht van Carina :-) Het bruidspaar had niet eens tijd om hun kop thee op te drinken maar ze genoten allebei met volle teugen. De kinderen en juffen hadden mooie wensen en een verhaal over koning Malte en prinses Carina ingestudeerd. Prachtige gedaan en we hebben hartelijk gelachen om alle grapjes in het verhaal :-)

Kinderreceptie

Na de kinderreceptie zijn we vertrokken naar restaurant Our seaside aan het strand van Renesse voor een toost op het kersverse bruidspaar, een overheerlijk stukje bruidstaart, familiefoto’s en natuurlijk nog een mini-fotoshoot op het strand en in de duinen!

Huwelijk toost op het strandLieneke fotografieBruidsfotografie Renesse strandBruidsfotografie Renesse strandBruidsfotografie

Volgens mij hadden ze het naar hun zin ;-)

Trouwreportage Zeeland

Lieve Malte & Carina, ik hoop dat jullie nog heel veel prachtige dagen zoals deze mogen hebben in jullie huwelijk! Ik vond het een eer om er bij te mogen zijn samen met André. Liefs, Lieneke

 

2 reacties

 1. Malte en Carina

  Lieve Lieneke,
  Alvast bedankt voor deze prachtige foto’s. We hebben erg genoten van onze trouwdag en kunnen daar nu nog lekker van nagenieten. We zijn natuurlijk erg benieuwd naar de rest van de fotos’s maar dit hebben we alvast.
  Groetjes,
  Malte en Carina

  PS: De kinderen van mijn klas vonden de groepsfoto die ze gisteren als bedankje hebben gekregen helemaal super.

 2. Hoi Malte & Carina,
  Ontzettend graag gedaan, het was een plezier om er bij te mogen zijn! Leuk te horen dat de kinderen blij waren met de foto. Nu lekker vakantie vieren :-)
  Liefs, Lieneke