Bruiloft Robin & Margot

Vandaag precies een maand geleden, op 06-06-2014 zijn Robin & Margot getrouwd in Bergen op Zoom en ik mocht hun huwelijk fotograferen namens André Roosenburg fotografie. Hun keuze voor de datum 06-06-2014 was niet toevallig, Margot heeft een voorliefde voor even getallen :-). Robin & Margot zijn al lang samen en in deze tijd zijn ze naar elkaar toegegroeid zonder hun eigen identiteit te verliezen. Na 10 jaar samen heeft Robin zijn meisje ten huwelijk gevraagd en ik mocht er bij zijn op hun mooie trouwdag.

Het bruidspaar was al helemaal klaar voor de dag (met een prachtige Sincerity bruidsjurk voor Margot!) en na de familiefoto’s zijn we snel op pad gegaan voor een korte fotosessie in het Markiezenhof in Bergen op Zoom.

Trouwfoto's Markiezenhof Bergen op ZoomBruidsreportage Bergen op ZoomBruidsfotografieBruidsreportage Bergen op ZoomBruidsfotografie

Op deze locatie werd ook hun huwelijk voltrokken. Naast de gemeentelijk formaliteiten was er ook gelegenheid voor hun eigen persoonlijke beloften aan elkaar. De geloften die ze voor elkaar geschreven hadden waren hartverwarmend om te horen. Ze versterken elkaars sterke punten en in hun verschillen vullen ze elkaar aan. Geweldig om te horen en te zien!

Bruidsfotografie Bergen op ZoomLieneke fotografieTrouwen in de MarkiezenhofBruidsfotografie MarkiezenhofBruidsfotografie Bergen op ZoomTrouwreportage Bergen op Zoom

Aansluitend aan de ceremonie, na nog een paar snelle foto’s met de trouwauto, was er een receptie / borrel in de Kelder van de Pastoor, een restaurant-brasserie op de bruisende Grote Markt in Bergen op Zoom op loopafstand van het Markiezenhof. Het muziekale duo Ivo & Dian zorgden voor de muziekale gezelligheid.

Trouwreportage Bergen op ZoomHuwelijksreceptie in de Kelder van de Pastoor Bergen op ZoomHuwelijksreceptie in de Kelder van de Pastoor Bergen op Zoom

Robin & Margot, ik wens jullie een leven vol liefde & avonturen toe en om-en-om zaterdagen vol activiteit & bankhangen :-)