Bruiloft Dennis & Nicole

Vorige maand mocht ik weer als 2e fotograaf voor André Roosenburg fotografie op stap. Deze keer om de bruiloft van Dennis & Nicole te fotograferen in het gezellige Brabant. Nicole had een prachtige bruidsjurk uit de Disney collectie van Alfred Angelo, geïnspireerd op de Disney-prinses Assepoester, gekocht bij WOW Bruidsmode in Wouw. Het was de 2e jurk die ze paste en zoals ik heel vaak hoor (en het zelf ook ervaren heb): als je “jouw” jurk aantrekt dan weet je het :-) De Cinderella jurk is echt een prinsessenjurk, met veel “bling” en glitters, een volumineuze rok én een lange sleep. Prachtig! Ik heb ’s ochtends de voorbereidingen van Nicole gefotografeerd en natuurlijk ook alle details (waar ik echt helemaal gek op ben).

Trouwreportage Brabant2014-05-28-DSC_4866Dennis&Nicole-2

Na de hele ochtend super relaxed te zijn geweest, zonder een spoortje van zenuwen, waren de laatste momenten voor de first-look toch wel spannend :-)

2014-05-28-DSC_4910

Na de first look zijn we naar de Benedensas gegaan voor de eerste bruidsfoto’s van dit leuke stel.

Bruidsfotografie BrabantLieneke FotografieTrouwfoto's Benedensas

Daarna zijn we doorgegaan naar hun trouw- en feestlocatie Arcadia in Steenbergen, waar een prachtige tuin omheen ligt. Ondanks de niet-zo-mooie weersvoorspellingen en het feit dat het een dag eerder nog praktisch onafgebroken heeft geregend, hadden we vandaag – op een paar druppels miezer na – droog weer en konden we gelukkig heerlijk buiten foto’s maken!

Bruidsfoto's ArcadiaTrouwreportage BrabantBruidsfotografie Brabant

Nicole’s 4 zussen/zusjes waren haar bruidsmeisjes. Hun jurken waren gemaakt door Nicole’s moeder!

Bruiloft met bruidsmeisjesTrouwen in Arcadia Steenbergen

Hun huwelijk is daarna bevestigd in de katholieke kerk in Kruisland. Het was een prachtige dienst die begon met een mooie speech van Nicole’s vader toen hij haar weggaf aan Dennis.

Kerkdienst huwelijk KruislandLieneke Fotografie

Na de kerkdienst is er getoost op het kersverse bruidspaar, waarna voor mij de dag er op zat. Als afsluiter bij deze nog een foto van hun prachtige trouwringen.

Trouwringen close-up foto

Lieve Dennis & Nicole, ik vond het ontzettend leuk om als 2e fotograaf op jullie trouwdag aanwezig te mogen zijn en wens jullie een sprookjeshuwelijk toe … “en zij leefden nog lang en gelukkig!”

 

 

2 reacties

 1. Nicole en Dennis

  Hallo Lieneke,

  Super gedaan, hele mooie foto’s
  Onze complimenten, met name voor je spontane foto’s en oog voor detail!

  BEDANKT!

  Groetjes Dennis en Nicole

  • Hoi Nicole & Dennis,
   Super om te lezen, ik vond het ook ontzettend leuk om er bij te mogen zijn!
   Liefs, Lieneke