Bruiloft Jim & Karin

Nog geen week na de bruiloft van Ryan & Elles in Kapelle, was ik weer in dit leuke dorp. Ditmaal als 2e fotograaf voor André Roosenburg Fotografie om de start van de bruiloft van Jim & Karin vast te leggen. Ik begon de dag namelijk met het vastleggen van de voorbereidingen van Karin in Kapelle. Karin had een supermooie bruidsjurk van Pronovias. Origineel was de jurk strapless maar speciaal voor haar was er een prachtig kanten bovenstuk met mouwtjes aangemaakt.

Bruidsfotografie close-up trouwringenBruidsfotogafie KapelleLieneke Fotografie

Na de first-look hebben we de huwelijksreportage gemaakt bij de abdij van Middelburg, op het binnenplein, in de oude gangen en in de kleurrijke kloostertuin in het midden van de Abdij.

Bruidsfotografie Abdij MiddelburgBruidsfotografie Abdij MiddelburgBruidsfotografie kloostertuin Abdij MiddelburgBruidsfotografie Middelburg

Wat een plaatje!

Bruidsfotografie MiddelburgBruidsfotografieTrouwreportage MiddelburgBruidsfotografie Middelburg

Daarna werd er voor alle daggasten (en dat waren er heel veel! :-)) een heerlijke lunch geserveerd bij restaurant de HeyZon in Kapelle-Biezelinge.

Restaurant de Heyzon

Het huwelijk werd voltrokken in de Johanneskerk in Kruiningen.

Trouwen in KruiningenBruidsfotografie KruiningenTrouwen Johanneskerk KruiningenTrouwen Johanneskerk Kruiningen

De huwelijksakte werd voorgelezen door een wel heel speciale dame :-)

Trouwen Johanneskerk Kruiningen

Daarna werd hun huwelijk bevestigd in de kerk en ’s avonds was er feest in de HeyZon. Tijdens de kerkdienst mocht niet gefotografeerd worden, dus voor mij eindigde de dag na de burgerlijke ceremonie met het oplaten van tientallen ballonnen. Wat een prachtig gezicht!

Bruidsfotografie Kruiningen

Jim & Karin, ik vond het erg leuk om op jullie trouwdag als 2e fotograaf aanwezig te mogen zijn en wens jullie een leven vol liefde toe!