Bruiloft Elwin & Michelle

Op de bijzondere datum 07-07-2014 zijn Elwin & Michelle getrouwd. We waren voor de bruiloft al een keer samen op stap gegaan voor een loveshoot (zie hier de blog-post) en Elwin & Michelle hebben zelfs de foto’s van deze shoot gebruikt voor hun trouwkaart! Vandaag staat hun prachtige & gezellig buitenbruiloft op mijn blog.

’s Ochtends ben ik begonnen met het fotograferen van de voorbereidingen van Michelle en natuurlijk ook alle prachtige details van haar jurk (Justin Alexander), schoenen en sieraden.

Lieneke Fotografie bruidsfotografieBruiloft voorbereidingen bruidLieneke Fotografie

Niet iedereen knoopt dagelijks een stropdas en voor Michelles vader mocht zelfs een YouTube instructievideo niet baten. Uiteindelijk is de stropdas gestrikt door een vriend van Elwin :-)

Bruidsfotograaf Voorschoten

Elwin kwam zijn bruid ophalen in een coole BMW cabrio. Het dak open, met dank aan een heerlijk zonnetje.

BruidsfotografieBruidsfotograaf Voorschoten

Na de first look, de eerste “ohhh” & “ah”’s van de familie en een hapje en een drankje, zijn we vertrokken richting landgoed de Horsten voor een leuke fotoserie. Hier hebben we ook (een deel van) de loveshoot gedaan, dus ik was er al een beetje bekend.

Bruidsfotografie Voorschotenbruidsfotografie landgoed de HorstenTrouwfoto's landgoed de HorstenLieneke FotografieTrouwfoto's landgoed de HorstenLieneke FotografieBruidsfotografie VoorschotenBruidsfotografie VoorschotenLieneke Fotografie bruidsfotografieBruidsfotografie regio Den HaagBruidsfotografie regio Den Haag

Het huwelijk kon heerlijk buiten op het terras van restaurant de Knip in Voorschoten worden voltrokken. Na het officiële gedeelte gaf de beste vriend (en getuige) van de bruidegom nog een leuke, persoonlijke speech.

Bruidsfotografie trouwen restaurant de KnipBruidsfotografie trouwen restaurant de KnipBruidsfotografie VoorschotenBruidsfotografie trouwen restaurant de KnipLieneke Fotografie bruidsfotografie

Na de plechtigheid was het tijd voor een toost op het kersverse echtpaar en werd de bruidstaart aangesneden (en goedgekeurd! ;-)).

Bruidsfotograaf VoorschotenBruidsfotograaf VoorschotenBruiloft taart aansnijden

Daarna was het tijd voor een drankje & gezelligheid tijdens de receptie. Heerlijk aan het water, in het zonnetje. Wat een geluk! De dag vóór hun bruiloft scheen de zon maar 1 uurtje en viel er 3 mm regen, de dag erna liet de zon het helemaal afweten en is er maar liefst 19mm regen gevallen! Op 07-07-2014 hebben we kunnen genieten van bijna 6 uur zon(!) en hebben we geen druppel regen gezien!

Bruiloft detailsTrouwreportage VoorschotenReceptie restaurant de Knip VoorschotenRestaurant de Knip

Aan het eind van de receptie is het bruidspaar vertrokken voor een half uurtje varen in de Vlietlanden. Zo’n klein momentje voor jezelf is heerlijk in je drukke trouwdag en ik mocht mee(genieten) om nog een paar leuke foto’s te maken. Daarna heb ik nog het begin van het diner gefotografeerd met de mooi gedekte tafels (ook bij restaurant de Knip), waarna voor mij de dag er op zat.

Bootje varen bruiloftBootje varen bruiloftTrouwreportage Voorschoten

Lieve Elwin & Michelle, bedankt voor jullie vertrouwen, ik vond het geweldig om jullie trouwdag vast te mogen leggen. Ik wens jullie een leven vol liefde, gezelligheid & avontuur toe!

4 reacties

 1. Lieve Lieneke,

  Wat zijn wij ontzettend blij met jouw prachtige foto’s! Het is elke keer weer genieten als we er naar kijken.

  Dank je wel voor alles!

  Liefs,

  Elwin en Michelle

 2. Wat een ontzettende mooie foto’s heb je gemaakt!!
  Juist jouw oog voor details maken de foto’s zo bijzonder en zorgen ervoor dat deze bijzondere dag een onvergetelijke herrinering wordt!!

  Koos en Sandra

 3. Supergeweldig om te horen, ik vond het een eer om er bij te mogen zijn!
  Liefs, Lieneke

 4. Bedankt voor jullie enorme compliment! Liefs, Lieneke