Bruisfotografie Zuid-Holland

Bruiloft Arjo & Yvette

Arjo & Yvette kennen elkaar via een datingsite waar ze zich allebei onder druk van anderen (familie / collega’s)¬† ingeschreven hadden. Zij bewijzen maar weer dat het de moeite waard kan zijn om een stap buiten je comfort zone te zetten – al dan niet op eigen initiatief ;-). Arjo & Yvette hebben er in elk geval een geweldige & liefdevolle relatie aan overgehouden! Arjo & Yvette zijn buiten getrouwd, op de steigers van de prachtige trouwlocatie Retraiterie Rottemeren in Bleiswijk (Zuid-Holland) en ik mocht hun bruidsfotografie verzorgen! Met uitzicht over de Rottemeren, prachtig weer (ondanks de slechte voorspellingen) en een intieme, groene omgeving hadden ze de perfecte trouwlocatie gevonden!

De dag begon voor mij met het fotograferen van de voorbereidingen van Yvette. Arjo & Yvette hebben beiden kinderen uit een eerdere relatie en “de meiden” waren er ’s ochtends ook gezellig bij.

Bruidsfotografie BleiswijkTrouwfotograaf BleiswijkLieneke FotografieHuwelijksfotografie BleiswijkBruidsfotografie Zuid HollandBruidsfotografie Bleiswijk

Na de first look zijn we – samen met de kinderen – op pad gegaan om foto’s te maken. Omdat de weersvoorspellingen voor hun bruiloft erg slecht waren was er – via De Binnentuin in Bleiswijk – geregeld dat ze in een √°ndere binnentuin in Bleiswijk foto’s konden maken. Aangezien het op hun trouwdag stralend weer was, hebben we niet alle foto’s met het gezin in de binnentuin gemaakt, maar ook nog buiten in de uitgestrekte aangrenzende tuin.

Trouwfoto's binnentuin BleiswijkTrouwfoto's binnentuinBruidsfotografieBruidsfotografie zuid hollandLieneke FotografieTrouwfoto's gezinBruisfotografie Zuid-HollandTrouwfotograaf Bleiswijk

Daarna hebben we langs de Rottemeren nog een aantal trouwfoto’s gemaakt zonder de kinderen.

Bruisfotografie Zuid-HollandTrouwfoto's Rottemeren2014-06-28-DSC_4989Trouwfoto's Rottemeren

De huwelijksceremonie werd buiten voltrokken, op de steigers van de Retraiterie Rottemeren. Alle gasten stonden Arjo & Yvette op te wachten, die per vlot over de Rottemeren aan kwamen varen! Tijdens de ceremonie lazen ze hun eigen geschreven geloftes aan elkaar voor en de ringen werden aangegeven door de meiden.

Trouwen Retraiterie RottemerenBruisfotografie Zuid-Holland2014-06-28-DSC_5052Bruiloft Retraiterie RottemerenTrouwfotograaf Bleiswijk2014-06-28-DSC_5082Trouwen Retraiterie Rottemeren2014-06-28-DSC_5136Trouwen Retraiterie Rottemeren

Aansluitend was er een receptie, een heerlijk BBQ-diner & een spetterend feest – allemaal op dezelfde locatie.

Bruiloft Retraiterie RottemerenBruidsfotografie BleiswijkTrouwen feest Retraiterie RottemerenTrouwfeest Retraiterie Rottemeren

Als afsluiter nog een “ring-shot” :-)

Huwelijksfotografie Bleiswijk

Lieve Arjo & Yvette, ik vond het geweldig om op jullie heerlijk ontspannen, gezellige & zonnige trouwdag de trouwfoto’s te mogen maken. Ik wens jullie een leven vol liefde, gezelligheid & spontane acties toe. Saampjes maar ook met de kinderen natuurlijk!

 

2 thoughts on “Bruiloft Arjo & Yvette

  1. Yvette Ros-Lapre

    Lieve Lieneke,

    Wat leuk geschreven. Je foto’s zijn geweldig. Heel erg bedankt! We zijn zo blij dat jij de trouwfoto’s wilde maken!!

    Liefs Yvette

Reacties plaatsen niet mogelijk.