Newborn shoot Reinoud

De laatste tijd heb ik veel pasgeboren baby’tjes mogen fotograferen, waaronder de prachtige Reinoud. Hij was een schatje tijdens zijn baby fotoshoot en ik heb er van genoten met hem kennis te maken. Zie hieronder een paar van mijn favoriete foto’s uit de serie.

Lieneke Fotografie babynewborn fotografie zuid-hollandbaby fotoshoot zuid-hollandbaby fotografienewborn fotoshoot berkelbaby fotoshoot zuid-holland

Lieve K&M, bedankt voor jullie vertrouwen & geniet van jullie prachtige jongen!

Ps. Check hier het blogje van de zwangerschapsshoot van Kitty en haar zusje! Ook een baby fotoshoot boeken? Neem al tijdens je zwangerschap contact op!

 

2 reacties

  1. Hi Lieneke,
    Ik vind jouw newbornshoots echt mooi! Wou ik je even laten weten. Veel succes!

  2. Hoi Laura,

    Dankjewel! :-)

    Liefs, Lieneke