Loveshoot Wesley & Hélène

Dit gezellige stel heb ik op de laatste dag van mei (al even geleden dus :-)) mogen fotograferen tijdens een loveshoot in Rotterdam, aan de Kralingse plas. Deze dag hadden ze niet zomaar uitkozen voor een fotoshoot: Ze hadden zich op deze dag officieel verloofd!

Je hoort het niet zo vaak tegenwoordig – een officieel “verloof-moment” – maar deze twee zijn helemaal gek op elkaar en wilden officieel hun plannen om in de toekomst te gaan trouwen tegenover elkaar uitspreken. Superromantisch, compleet met prachtige ring, op een mooie locatie en met een gezellige mini-picknick in de zon.

Ze hadden alles van te voren gepland – compleet met kaartjes die ze een dag eerder al naar hun ouders op de post gedaan hadden om hun verloving met hen te delen. En een loveshoot dus, voor een tastbare herinnering aan deze bijzondere dag!

LoveshootLoveshoot RotterdamVerloving fotoshootFotoshoot RotterdamLoveshoot RotterdamLieneke Fotografie

 

Lieve Wesley & Hélène, ik vond het superleuk om op deze bijzondere dag met jullie op stap te gaan voor foto’s en wens jullie veel geluk & liefde toe!