Zwangerschapsshoot Kitty & Inge

Halverwege mei mocht ik deze twee lieve zussen fotograferen voor een zwangerschap fotoshoot. Allebei waren ze namelijk in verwachting van hun eerste kindje! Met ruim 10 weken verschil tussen hun uitgerekende data, kun je het verschil duidelijk zien :-). We hebben een uitgebreide fotoserie gemaakt bij de Kralingse plas in Rotterdam, met foto’s van de zusjes samen, ieder met hun partner, met z’n viertjes (zessen?! ;-)) en natuurlijk van Kitty en Inge alleen.

Inmiddels zijn beide dames bevallen en genieten ze van hun prachtige aanwinsten. De stoere zoon van Kitty heb ik al voor mijn lens gehad en ook het dochtertje van Inge – dat vandaag precies een week oud is – mag ik over een paar dagen vastleggen! Houdt mijn blog dus in de gaten, want je gaat ze er zeker tegen komen!

Zwanger fotoshoot Rotterdamfotoshoot kralingse plasZwangerschapsshootzwangerschap fotoshootzwangerschap fotoshootzwanger foto'sZwanger fotoshootZwangerschapsshootZwanger fotoshoot

Lieve Kitty, Marijn, Inge & Paul, geniet van jullie prachtige zoontje & dochter! Ik vind het een eer en ontzettend leuk dat ik hen ook vast mocht / mag leggen voor jullie!