Bruiloft Jan & Nicole

Vandaag weer een gezellige bruiloft in Kruiningen & Goes op mijn blog. Bruidsfotografie rocks :-) Ik was op deze dag als 2e fotograaf voor André Roosenburg Fotografie aanwezig om het huwelijk van Jan & Nicole vast te leggen. Ik startte met het fotograferen van de voorbereidingen van Nicole in haar ouderlijk huis in Kruiningen.

bruiloft fotograaf goestrouwreportagebruiloft fotograaf goesbruidsfotografie GoesBruidsfotografie Kruiningen

Ook de bruidegom zet nog even de laatste puntjes op de i voordat we op pad gaan voor de fotoreportage :-)bruidsfotogafie

Na de first look zijn we al vroeg op pad gegaan om foto’s te maken. Ivm de slechte weersvoorspellingen zijn we naar het treinmuseum in Goes gegaan omdat we hier ook de mogelijkheid hebben om eventueel binnen te fotograferen. Voor hun bruiloft hadden Jan & Nicole gekozen voor een mint-groen kleurthema en voor de shoot hadden ze mintgroene heliumballonnen meegenomen. Superleuk! Ik houd van heliumballonnen, instant happiness :-). Onderweg naar Goes (het bruidspaar in een coole Jaguar trouwauto!) reden we de donkere regenwolken tegemoet en toen we aankwamen had ik eerlijk gezegd niet gedacht dat we het nog lang droog zouden houden. Maar het kan verkeren, we hebben de hele shoot maar 2 druppels regen gehad!

trouwauto Jaguarbruidfotografie Kruiningenbruidsfotografie Goesbruidsfotografie Goestrouwreportage treinmuseum GoesTrouwringen bruidsfotografie

Het is altijd leuk om te horen hoe een stel elkaar ontmoet heeft en soms is een verhaal extra leuk, bijzonder of grappig. Jan en Nicole zouden elkaar ontmoeten op een blind date die opgezet was door vrienden. Ze waren allebei zó nieuwsgierig naar elkaar dat ze wel al foto’s van elkaar gezien hadden voor hun date. Toen konden ze helemaal niet meer wachten! Maar, ….. Jan ging op vakantie en wachten tot ná de vakantie was geen optie meer: onderweg naar zijn vakantiebestemming hebben ze afgesproken in de V&D. Daar is de vonk definitief overgeslagen en nu zijn ze met elkaar getrouwd!

Na de shoot zijn we teruggegaan naar Kruiningen, waar het burgerlijk huwelijk werd voltrokken in het gemeentehuis Reimerswaal. Aansluitend was er een gezellige lunch met alle gasten, waarna hun huwelijk werd bevestigd in de kerk, waar niet gefotografeerd mocht worden.

GB Designers heeft de dag in video vastgelegd. Check de preview van hun bruiloftsfilm hier.

bruidsreportage Kruiningentrouwen gemeentehuis Reimerswaal Kruiningenhuwelijk gemeentehuis Reimerswaal Kruiningen

Lieve Jan & Nicole, ik wens jullie een leven vol liefde & vrolijkheid toe!