Bruiloft Ronald & Mariëlle

Ronald & Mariëlle zijn al jarenlang heel gelukkig samen en hoewel Mariëlle het leuk had gevonden om te trouwen, had Ronald daar nooit behoefte aan gehad. Mariëlle had zich er maar bij neergelegd…

Totdat Ronald vorig jaar tijdens hun vakantie in Costa Rica ineens voor haar op zijn knieën is gegaan!!! Dat is niet de enige onverwachte gebeurenis gebleven: Tijdens de aanloop naar hun bruiloft is Mariëlle ook zwanger geraakt! En dan niet eens van één kindje maar van een tweeling! Een hele omslag voor een stel waarvoor “huisje-boompje-beestje” nooit gelijk stond aan trouwen en kinderen krijgen :-)

Midden in de zomervakantie zijn Ronald & Mariëlle getrouwd in het vroegere stadhuis van Gorinchem. Mariëlle had een elegante trouwjurk van Linea Raffaelli gekocht bij Hip! Weddingdesign in Dordrecht waar haar zwangere buikje heel subtiel in naar voren kwam. Haar supercoole trouwschoenen van Benjamin Adams kwamen gelukkig nog nét op tijd binnen bij de bruidswinkel en maakten haar outfit helemaal compleet.

Trouwjurk Linea Raffaelli zwangerTrouwschoenen Benjamin AdamsLieneke fotografie Linea Raffaellitrouwschoenen Benjamin Adamsbruidsfotografie Gorinchem

Na een mooi ochtendzonnetje en een fikse regenbui was het precies weer droog toen Ronald zijn bruidje op kwam halen. De “first look” hebben ze dus ook in hun prachtige tuin gedaan!

trouwreportage Gorinchem

We hebben de trouwfoto’s gemaakt op een paar karakteristieke plekken in Gorichem: bij het Dalempoortje en de Peterbrug. Tijdens een paar spetters regen hebben we foto’s gemaakt ónder het poortje maar gelukkig bleef het bij een paar spetters. Bij de Peterbrug kwam zelfs het zonnetje even tevoorschijn!

bruiloft fotograafbruiloft foto's regenLieneke fotografie bruidsreportagebruidsfotografie Gorinchem dalempoort

De nichtjes van Ronald waren de bruidsmeisjes en met 3 paar “killer heels” levert dat een cool plaatje op :-)

Lieneke fotografie bruidsreportagebruiloft fotograafbruidsfotografie Gorinchembruidsfotografie Gorinchembruidsfotografie GorinchemTrouwjurk Linea Raffaelli zwangerbruidsfotograaf Gorinchem

Het huwelijk werd voltrokken in het vroegere stadhuis van Gorinchem, dat tegenwoordig het Gorcums Museum is. Ronald houdt niet van stijve bedoeningen en formeel gedoe en de ambtenaar had dit prima opgepikt: Ze begon de ceremonie met een drankje voor het bruidspaar waardoor de spanning meteen gebroken was!

trouwen stadhuis GorkumTrouwen stadhuis Gorinchemtrouwen Gorcums museumTrouwen Gorcums museum stadhuis Gorinchemhuwelijk Gorcums museum

Na een ontspannen en gezellig diner in klein gezelschap bij Grand Café ’t Gelagh, werd de avond afgesloten met een feest bij pannenkoekenhuis Het Lingebosch.

trouwen feest pannenkoekhuis het lingeboschtrouwfeest pannenkoekhuis het lingeboschtrouwen feest pannenkoekhuis het lingebosch

Lieve Ronald & Mariëlle, ik vond het geweldig om jullie trouwdag vast te mogen leggen en wens jullie een leven vol liefde & gezelligheid toe. Nog even met z’n tweetjes maar al heel snel met z’n viertjes! :-)