Familieshoot Rotterdam in het Kralingse bos

Vandaag op mijn blog een gezellige familieshoot in Rotterdam met oma en haar kleinkinderen en achterkleinkinderen. We hebben het Kralingse bos in Rotterdam gekozen als fotolocatie en we konden zelfs – ondanks de slechte weersvoorspellingen – genieten van het zonnetje dat af en toe haar gezicht liet zien.

Familieshoot RotterdamFotoshoot Kralingse bosFamiliefoto's RotterdamFamilieshoot RotterdamFotoshoot Kralingse bosFamiliefoto's RotterdamFotoshoot Kralingse bosFamiliefoto's RotterdamFamiliefoto's RotterdamFamilieshoot Rotterdam

De jongste man uit dit gezelschap heeft ook al een eigen plekje op mijn blog: check hier zijn newbornshoot. Voordat hij geboren is heb ik voor zijn moeder ook zwangerschapsfoto’s gemaakt, deze kun je hier vinden.

Ook een familieshoot boeken in Rotterdam of erbuiten? Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact op!