fotograaf huis verkopen

Grondherendijk

Dit prachtige huisje, nét over de maas in Rotterdam Zuid staat te koop. De (lieve & gezellige) eigenaren hebben met veel liefde & werk van 2 arbeidershuizen één paleisje gemaakt. In de loop van de tijd zijn ze er helaas achter gekomen dat ze toch echt liever met de ruimte & rust van het platteland om zich heen leven dan in het stadse Rotterdam. Met pijn in hun hart laten ze dit huisje dus achter; als het kón, zouden ze het meeverhuizen :-) J. is zelf fotografe maar was toch erg blij dat ik – als buitenstaander – de foto’s van haar huis kon maken. Zij is zo emotioneel verbonden met dit huis dat het dan moeilijk is om objectief te kijken & te fotografen.

Geniet van de foto’s van dit pareltje en mocht je nog iemand weten die een prachtig thuis zoekt in Rotterdam, neem dan een kijkje op grondherendijk.nl.

fotograaf huis verkopenfotograaf huis verkopenLieneke fotografiefotograaf huis verkopenfotograaf woning verkopenfotograaf woning verkopenfotograaf huis te koopfotograaf huis verkopenfotograaf woning verkopenfotograaf woning verkopen