Loveshoot Rens & Myrthe

Begin september zijn Rens & Myrthe getrouwd en ik heb hun bruiloft mogen fotograferen. Vóór de bruiloft zijn we op stap gegaan voor een loveshoot in Gouda om elkaar alvast wat beter te leren kennen. Zo wist ik meteen alle details voor de bruiloft en konden Rens & Myrthe vast een beetje wennen aan mij & mijn camera’s en alvast ervaren hoe het is om het middelpunt van de belangstelling te zijn. Als extra pluspunt houd je er ook nog een leuke middag en een mooie fotoserie aan over :-)

Geniet bij deze mee van mijn favorieten van deze zonnige loveshoot in Gouda.

Houdt mijn blog in de gaten voor de foto’s van hun absoluut geweldige trouwdag, of volg mijn Facebookpagina zodat je meteen op de hoogte bent van nieuwe blogjes!

loveshoot GoudaLieneke fotografiefotoshoot Goudafotoshoot Goudafotoshoot GoudaLieneke fotografieloveshoot Goudaloveshoot Gouda