Newbornshoot Julian

Wat was het een feestje om deze prachtige, pasgeboren, stoere jongen te mogen fotograferen. Geniet mee met een paar van mijn favorieten uit deze newborn fotografie shoot in Rotterdam.

Lieneke Fotografiebaby fotoshoot Rotterdam

Ik neem altijd zelf een hele stapel doeken en sjaals mee die we gebruiken tijdens de shoot, je hoeft dus zelf nergens aan te denken. Het is natuurlijk extra leuk om een doek te gebruiken waar een persoonlijk verhaal achter zit. De deken die Julian’s moeder zelf gebreid had, hebben we natuurlijk deze ook tijdens de shoot gebruikt. De doek heeft een mooie neutrale kleur en de kabels die ze erin gebreid heeft, geven ‘m nét dat beetje extra. En het is natuurlijk extra cool dat je later kunt zeggen “mijn moeder heeft die doek zélf gebreid!” :-)

baby fotoshoot Rotterdambaby fotoshoot Rotterdam

Zelf houd ik ook erg van doeken met een verhaal of bijzondere achtergrond. De doek in de foto hieronder is bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken! Hij is heerlijk zacht en ik wordt er helemaal blij van elke keer :-)

newborn fotografie Rotterdamnewborn fotografie Rotterdam

Ook bijzonder: een foto met de oude knuffel van papa!

Lieneke Fotografienewborn fotografie Rotterdam

Wil je ook een newborn fotoshoot boeken (of kado geven!) in Rotterdam of daarbuiten? Stuur me een berichtje dan neem ik zo snel mogelijk contact op over de mogelijkheden.