Bruiloft Rens & Myrthe

Vandaag op mijn blog: de highlights van de bruiloft van Rens & Myrthe in Gouda, waar ik de bruidsfotografie mocht verzorgen. Het was een geweldige dag met mooi weer, volop gezelligheid en vooral héél veel liefde!

’s Ochtends begon ik met het fotograferen van de voorbereidingen van Myrthe. Het begon rustig maar in de loop van de ochtend kwam er steeds mee familie binnengedruppeld en werd het gezellig druk in huis. Myrthe had een prachtige trouwjurk (van het merk Linea Rafaelli) met een klein rood detail dat geweldig stonden bij haar rode trouwschoenen van Mauro Teci. Stoer en opvallend en tegelijkertijd elegant & bijzonder. Haar make-up én kapsel werden gedaan door Sanne Visscher.

Bruidsvisagie Sanne VisscherLieneke FotografieRode trouwschoenen Mauro TeciBruidsfotografie

Na de emotionele first-look in de tuin, is er gezellig met alle gasten geluncht, waarna ik met het bruidspaar op stap ben gegaan voor de fotoreportage.

Trouwreportage GoudaBruidegom trouwboeketEmontionele first-lookTrouwfoto's Gouda

Natuurlijk moest het bruidspaar wel eerst uitgebreid bewonderd worden :-)

Bruiloft

We zijn eerst naar het van Bergen IJzendoornpark in Gouda gegaan, waar de kleuren prachtige waren door de vele verschillende bomen in het park waarvan enkelen al hun fleurige herfstkleuren hadden.

bruidsfotografie van Bergen IJzendoornparkbruidsfotografie van Bergen IJzendoornparkBruidsfotografie GoudaBruidsfotografie GoudaTrouwreportage van Bergen IJzendoornparkBruidsfotografie GoudaTrouwen fotograaf GoudaLieneke FotografieTrouwfoto's van Bergen IJzendoornpark

Daarna zijn we naar de binnenstad gegaan en hebben we rondom de Sint Jan nog een paar foto’s gemaakt en we zijn geëindigd op hun trouwlocatie Arti Legi: Een bijzonder rijksmonument in het hart van Gouda met een mooie mix tussen moderne inrichting en historie in het interieur.

Trouwfoto's binnenstad GoudaGekleurde trouwschoenenFotolocatie trouwfoto's Gouda

De ceremonie was gezellig met een leuk & vlot verhaal van de ambtenaar en een superschattige ringdrager (hij was twee-en-een-half jaar geleden mijn eerste newborn fotomodelletje!).

Trouwen Arti LegiHuwelijksvoltrekking Arti LegiTrouwen binnenstad GoudaBruidsfotograaf GoudaBruidsfotograaf GoudaTrouwlocatie Arti LegiTrouwen Arti Legi

Dankzij het heerlijke weer was de receptie heerlijk buiten in de patio en werd geopend met een toost op het kersverse bruidspaar. Halverwege de receptie was er een klein intermezzo binnen met hilarische recreaties van jeugdfoto’s van de bruid.

Receptie Arti LegiLieneke FotografieBruidsfotografie Gouda

Na de receptie heb ik nog het begin van het diner vastgelegd bij restaurant Jean Marie waarna voor mij de dag er op zat.

Restaurant Jean Marie GoudaRestaurant Jean Marie

Lieve Rens & Myrthe, ik vond het geweldig om jullie dag vast te mogen leggen en wens jullie een leven vol avonturen, prachtige reizen en bovenal heel veel liefde toe. Liefs, Lieneke

4 reacties

  1. Erg mooie reportage!

  2. Hoi Ida, leuk om te horen, dankjewel! Liefs, Lieneke

  3. Inmiddels hebben we de foto’s en het album (wat ook door Lieneke is gemaakt) aan veel mensen mogen laten zien! En net zoals wij was iedereen er erg enthousiast over. Lieneke, nogmaals dank voor de mooie foto’s en het goede werk. We zullen je van harte aanraden als iemand ooit nog eens een fotograaf nodig heeft.

    Groetjes,
    Myrthe en Rens

  4. Super om te lezen! Bedankt dat ik er op jullie bijzondere trouwdag bij mocht zijn. Veel liefs, Lieneke