Familie fotoshoot in het Bergse Bos in Rotterdam

Geniet mee van mijn favoriete foto’s van deze familie fotoshoot in Rotterdam. De twee broers en hun zus hebben de foto’s laten maken als cadeau voor de trouwdag van hun ouders.We zijn ’s ochtends al vroeg op stap gegaan in het Bergse Bos en de ochtendmist geeft de eerste foto’s uit de serie een prachtige, zachte uitstraling. De kastanjebomen hadden knallende herfstkleuren, die extra mooi uitkwamen met het lage zonnetje dat door de mist heen kwam. Prachtig! We hebben lekker gewandeld, gekletst, gesprongen, in bomen geklommen, kastanjes gezocht & lol gehad en ondertussen een hele leuke fotoserie geschoten. Kijk zelf maar :-)

familie fotoshootfotoshoot Bergse Bosfamilie fotoshoot Rotterdamfamilie fotoshoot Bergse Bosfamilie fotoshootfamilie fotoshoot Rotterdamfotoshoot Bergse Bos

Ook op zoek naar een leuk cadeau voor de trouwdag van je ouders? Met een prachtige fotoserie en een foto-accordeon met mooie afdrukken maak je ze vast en zeker heel bij! Stuur me een berichtje voor meer info en om te boeken.