Familieshoot Kalmthoutse heide

Samen met Björn en Mandy en hun superschattige dochtertje ben ik half september op stap geweest op de Kalmthoutse heide, nét over de grens in België. Ik was er zelf al een keer eerder geweest met Rob om lekker te wandelen en wist dus ongeveer waar de mooiste plekjes te vinden waren. Een half uurtje “locatie-scouten” voordat de shoot begon, maakte mijn fotoplan compleet :-) Vanuit Rotterdam zit je er eigenlijk zo, dus ideaal voor een relaxte zondagmiddag of natuurlijk een gezellige familieshoot! Geniet mee van mijn favoriete foto’s uit deze serie en de lieve & gezellige momenten die ik vast mocht leggen.

familieshoot buitenfotoshoot gezinfamilie fotoshootfamilieshoot buitenfotoshoot gezinfotoshoot kalmthoutse heidefotoshoot kalmthoutse heidefotoshoot gezin buitenfotoshoot jong gezin buitenfotoshoot gezinfamilie fotoshoot

Ik hou van familieshoots in de buitenlucht, héérlijk. Lekker veel ruimte om te bewegen en een altijd-veranderend decor. Boek ook een fotoshoot met je gezin of geef een familieshoot kado! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Eén reactie

  1. Het was een leuke ochtend met Lieneke. Van te voren hebben we onze wensen doorgegeven en Lieneke heeft hier gehoor aangegeven en ook goede tips gegeven. We voelden ons gelijk op ons gemak bij Lieneke en onze dochter kon lekker haar gang gaan zodat zij het ook heel leuk vond! Na de shoot is het ook heel fijn verlopen, we kregen snel onze foto’s op een mooie stick en een heel mooi boekje erbij! Lieneke nogmaals bedankt, mensen reageren ook heel positief op de foto’s! We krijgen heel veel complimenten