Gezellige gezin fotoshoot Rotterdam

Vandaag op mijn blog de fotoshoot van een supergezellig gezin uit Rotterdam. Ze houden van de stad Rotterdam, de kinderen zijn hier opgegroeid en dus kozen we voor een fotolocatie waar de stad duidelijk herkenbaar was. Hun uitdrukkelijk wens was om ontspannen & ongeposeerde foto’s te maken. Foto’s die écht laten zien wie ze zijn en waar ze van houden. We hebben dus gestept (de kinderen gaan vaak de stad door op hun stepjes), vakantieverhalen verteld, een naaktslak gevonden, papa gekieteld, geknuffeld met mama, wedstrijdjes gedaan en vooral ook veel gelachen. Kortom een heerlijke Rotterdamse fotoshoot waar de liefde & gezelligheid in dit leuk gezin van af straalt! Geniet mee van mijn favorieten uit deze fotoshoot.

gezin fotoshoot RotterdamLieneke fotografiefamilie fotoshootgezin fotoshoot Rotterdamgezin fotoshoot Rotterdamfamilie fotoshoot RotterdamLieneke fotografiefamilie fotoshoot Rotterdamgezin fotoshootLieneke fotografiegezin fotoshootgezin fotoshoot Rotterdam

Ook een gezellig fotoshoot boeken of kado geven? Stuur me een berichtje dan neem ik zo snel mogelijk contact op!

Geplaatst in Friends & Family, Lifestyle portrait Getagd met , ,

Contact

Een shoot of bruidsreportage boeken? Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur hier een berichtje!

Laatste blog-posts

Earlybirdje Alexis

Earlybirdje Alexis

Newbornshoot Tarik

Newbornshoot Tarik

Fotoshoot neven & nichtjes
Newbornshoot Sara

Newbornshoot Sara

Weekendje analoog fotograferen
Newbornshoot Q.

Newbornshoot Q.

Mijn eerste camera

Mijn eerste camera

Newbornshoot Jace

Newbornshoot Jace

Newbornshoot Max

Newbornshoot Max

Fotografie workshop

Fotografie workshop