Bruiloft Pieter & Jessica

Op 10-10-2014 trouwden Pieter & Jessica in Sint Maartensdijk. Ze hadden André Roosenburg Fotografie ingeschakeld om hun dag vast te leggen en ik was er bij als zijn 2e fotograaf. Wat een prachtige dag! Ongelofelijk dat we in oktober nog zulk prachtig weer hebben gehad dit jaar! Het enige nadeel van zo laat in het seizoen trouwen is dat het ’s ochtends lang donker blijft. Tegen de tijd dat Pieter zijn bruid op kwam halen, was het pas nét licht geworden. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel: Tijdens het maken van de trouwfoto’s op de heide hadden we een onwijs mooi laagstaand zonnetje :-) Genieten!

Ik begon de dag met het fotograferen van de voorbereiding van Jessica. Ze had een prachtige jurk vol “bling”, afgemaakt met een riempje en een klein vestje met kanten mouwtjes. De reactie van haar zusje toen ze haar grote zus in haar trouwjurk naar beneden zag komen, was geweldig!bruidsfotografie Stavenissebruidsreportage Stavenissebruidsfotografie Stavenissebruidsfotografie bruidsfotograaf

Na de first look zijn we naar de heide in Bergen op Zoom gegaan om foto’s te maken. Het was een frisse ochtend met een o-zo-prachtig zonnetje en een stralend bruidspaar.

trouwfoto's heide bergen op zoombruidsfotografie Bergen op Zoombruidsfotografie Bergen op Zoombruidsfotograaf Bergen op Zoomtrouwfoto's heide bergen op zoomLieneke Fotografiebruidsfotograaf Bergen op Zoom

Daarna zijn we nog het centrum van Bergen op Zoom ingereden voor een paar foto’s bij het Markiezenhof.

bruidsfotograaf Bergen op Zoom

Pieter is timmerman, zoals je wel kunt zien ;-)

trouwfoto's timmerman

Een grote familie geeft vaak veel gezelligheid en daar was deze familie geen uitzondering op! Het bruidspaar werd bij het oude gemeentehuis in Sint Maartensdijk opgewacht door al hun gasten en de kinderen zorgden voor een extra leuke ontvangst.

Trouwen Sint Maartensdijkbruidsfotografie sint maartensdijk

;-)bruidsfotografie sint maartensdijkTrouwen gemeentehuis Sint Maartensdijkbruidsfotografie bergen op zoomlieneke fotografie

Na de huwelijksvoltrekking hebben we nog een paar foto’s gemaakt bij de kerk, waarna de dienst begon en voor mij de dag er op zat.

Lieve Pieter & Jessica, ik vond het erg leuk op jullie trouwdag als 2e fotograaf aanwezig te mogen zijn en wens jullie een leven vol liefde en plezier toe samen!