trouwfoto's heide Bergen op Zoom

Bruiloft Bart & Manon

Begin oktober zijn Bart & Manon getrouwd. Het was een prachtig dag met stralend (en lekker warm!) weer en iedereen – het bruidspaar, de gasten en ik ook – heeft ontzettend genoten. Manon was ruim 7 maanden zwanger toen ze trouwde. Sommige mensen moeten er niet aan denken, maar Manon had het altijd al super bijzonder gevonden om een zwangere bruid te mogen zijn en wat zag ze er stralend uit! Haar prachtige kanten jurk (met stretch ;-)) van Tiffany Rose heeft ze gekocht bij Ruimschoots in Amsterdam. De accessoires maakten het plaatje helemaal compleet. Na het vastleggen van haar voorbereidingen ’s ochtends, ving ik Bart op die in een oude Saab zijn bruid op kwam halen. Wat bijzonder!

Lieneke FotografieBruidsfotografie2014-10-03-DSC_9609BruidsfotografieBruidsfotografie Bergen op ZoomSaab trouwauto

De blik van Bart toen hij Manon in de tuin zag staan, was geweldig en Manon hield het absoluut niet droog :-)

First look bruidegomFirst-look emotie

Het bruidsboeket dat Bart voor haar had meegenomen was uniek, met een extra mini-boeketje om te laten zien dat ze met een kleintje erbij trouwden.

Zwanger trouwen

Nadat we eerst nog een paar foto’s gemaakt hebben in de tuin van Manons ouders, zijn we richting het oude haventje van Steenbergen gegaan waar Bart & Manon zelf wonen. Barts ouders wonen één huis verderop en hebben een prachtig balkon boven en stoere openslaande deuren beneden, dus hebben we ook daar nog een paar foto’s gemaakt voordat we naar de trouwlocatie gegaan zijn.

Lieneke FotografieBruidsfotografie BrabantZwanger trouwenLieneke FotografieBruidsfotografie BrabantBruidsfotografie BrabantBruidsreportage

Bij het gemeentehuis stonden alle gasten het bruidspaar al op te wachten en de nichtjes & neefjes renden meteen met z’n allen naar het bruidspaar toe om een kus & een knuffel te halen en natuurlijk hun eigen mooie outfits te showen :-)

Trouwen gemeeentehuis SteenbergenBruiloft kinderenTrouwen gemeeentehuis SteenbergenTrouwen gemeeentehuis SteenbergenHuwelijksvoltrekkingTrouwreportageTrouwreportageBruidsfotograafBruidsfotograafBruidsfotograaf2014-10-03-DSC_8681

Na de ceremonie zijn we naar de heide in Bergen op Zoom gegaan, waar we familie- en groepsfoto’s hebben gemaakt. De gasten zijn toen alvast naar de diner-locatie (restaurant Le Bouleau, een aanrader!) gegaan voor een drankje terwijl ik met Bart&Manon nog een aantal foto’s heb gemaakt op de heide met de ondergaande zon en een spiegelglad stukje water. Absoluut prachtig & heerlijk relaxed.

Lieneke Fotografie bruidsfotografie

Het bruidsboeket werd nog even extra mooi gemaakt ;-)

Bijzonder bruidsboeket

…voordat de gelukkige ‘m mochten vangen!Bruidsboeket gooienfoto met bruidskinderenBruidsfotografie Bergen op ZoomBruidsfotografie Heide Bergen op Zoomtrouwfoto's heide Bergen op Zoomtrouwfoto's heide Bergen op ZoomBruidsfotografie Bergen op Zoomtrouwfoto's heide Bergen op Zoomtrouwen als je zwanger bent

Na een gezellige toost van vriendin Renate en een mooie speech van Manons vader, is iedereen aangeschoven voor het diner. Ik heb hiervan nog een kleine impressie geschoten en toen heb ik het gezelschap vrolijk & genietend achter gelaten.

Le Bouleau Bergen op ZoomLe Bouleau Bergen op Zoomhuwelijk speech vaderfeest le bouleauLe Bouleau Bergen op Zoom

Lieve Bart & Manon, onwijs bedankt voor jullie vertrouwen & enthousiasme. Ik wens jullie een leven vol liefde toe en ontzettend veel prachtige momenten in jullie nieuwe gezinnetje ♥

 

2 thoughts on “Bruiloft Bart & Manon

  1. patty looyen

    Mooie foto’s hoor! Zo te zien was het een prachtige dag. Alleen zijn jullie zo te zien in ons prachtige Steenbergen getrouwd en niet in Bergen op Zoom…

    Bart en Manon, heel veel liefde en geluk gewenst en succes met de bevalling al vast!

    x Patty

Reacties plaatsen niet mogelijk.