Newbornshoot Max

De papa en mama van Max hadden een newbornshoot kado gekregen van vrienden en wilden graag een aantal foto’s gebruiken voor het geboortekaartje. De newbornshoot hebben we dus éérder dan normaal ingepland – toen Max nog maar 2 daagjes oud was! –  zodat de kaartjes zo snel mogelijk verstuurd konden worden.

Ik heb met extra veel aandacht en voorzichtigheid gefotografeerd omdat dit lieve ventje nog een klein beetje moeite had met groeien & op temperatuur blijven. We hebben hem dus extra beschermd en heerlijk lekker warm gehouden zodat de shoot hem zo min mogelijk energie zou kosten.

“Sometimes the smallest thing takes up the most room in your heart”

newborn fotograaf Rotterdamnewborn fotoshoot Rotterdamnewborn fotografie Rotterdamnewborn fotograaf Rotterdamnewborn fotografie Rotterdamnewborn fotoshoot Rotterdamnewborn fotografie Rotterdamnewborn fotograaf Rotterdam

Op zoek naar een fotograaf voor newbornfoto’s in Rotterdam? Neem dan al tijdens je zwangerschap contact op!

Wil je ook een geboortekaartje met foto’s van je baby? Je kunt de foto’s die ik maak gebruiken in een eigen ontwerp of je kunt door mij geboortekaartjes op maat laten maken voor jullie. Uniek & helemaal naar jullie wens. Neem contact op voor de mogelijkheden.