Newbornshoot Maud

Een pittig dametje al, supernieuwsgierig en absoluut niet van plan om in slaap te vallen :-) Deze newbornshoot was ook iets later ingepland dan normaal gesproken omdat Maud na haar geboorte helaas niet zo goed groeide. Het liefst doe ik een echte newbornshoot als je baby’tje 5-10 dagen oud is, omdat ze dan nog heerlijk veel slapen en nog heel flexibel zijn. Maud was met haar shoot al ruim 5 weken oud en dat merk je! Op deze leeftijd is een baby’tje lang niet meer zo slaperig als een pasgeborene en zijn de armpjes & beentjes al behoorlijk sterk (en bewegelijk!).

Maud lag dus met grote, open ogen heerlijk wakker om zich heen te kijken; alles was interessant en ze hield alles goed in de gaten. Ze had het prima naar haar zin en wilde alles in zich opnemen en dus zeker niet in slaap vallen… Andere foto’s dan een traditionele newbornshoot dus, maar daarom zeker niet minder leuk! Met deze leeftijd is hun gezichtsvermogen rap aan het verbeteren en kun je ook echt al haar persoonlijkheid zien in haar grote kijkers. Met haar guitige gezichtje met grote ronde ogen ziet ze er uit om op te eten :-)

newbornshoot Woerdenbaby fotoshoot Woerdennewborn fotoshoot Woerdennewborn fotoshoot Woerden

Helemaal aan het einde-einde van de shoot gaf ze het toch op en viel als een blok in slaap… Dus op de valreep & als afsluiter toch nog een paar foto’s van Maud in dromenland!

newbornshoot Woerdennewborn fotoshoot Woerdennewbornshoot Woerden