Familie fotoshoot Vlaardingen

Vandaag staat er een gezellige familie fotoshoot in Vlaardingen op mijn blog. Voor mooie foto’s heb je geen uitgestekte natuurgebieden of parken nodig, dat blijkt maar weer uit deze shoot :-)We hebben alle foto’s gemaakt op een klein wandelpaadje langs een slootje en in de achtertuin van dit leuke gezin (waar ze ook getrouwd zijn, hoe cool is dat?!). Met een prachtig ochtendzonnetje erbij en de mooie herfstkleuren die we begin november nog hadden, is het een kleurrijke & stralende fotoserie geworden.

familie fotoshoot vlaardingenfamilie fotoshoot vlaardingenfamilieshoot vlaardingenfamilie fotoshoot vlaardingenfamilieshoot vlaardingenfamilieshoot vlaardingenfamilieshoot thuisfamiliefoto's vlaardingen

Ook een familie fotoshoot boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden of om meteen te boeken natuurlijk :-)