Familie de K. fotoshoot

Het weer was ons niet gunstig gezind maar gelukkig had dit gezellige gezin voor hun familieshoot een locatie met binnen-optie gekozen, namelijk de botanische tuinen in Utrecht. Naast de prachtige tuinen buiten (welke ik helaas dus maar amper gezien heb door de regen), is er ook een kas met tropische planten waar het lekker warm is. De meeste foto’s hebben we dus lekker warm en droog binnen gemaakt.

Buiten was het redelijk troosteloos & ontzettend nat… Maar, met grote plassen om in te springen en 2 ontzettend leuke kinderen, hebben we aan het einde van de shoot óók nog even plezier gehad in de regen :-)

Familie fotoshoot Utrecht

Opa & oma waren ook meegekomen!

Familieshoot UtrechtFamilieshoot Utrechtfamilieshoot botanische tuinenLieneke Fotografiefamilie fotoshoot UtrechtFamilieshoot Utrecht

Regen en plassen zijn supertof!!! Vraag maar aan H & L :-)familieshoot in de regenfamilie fotoshoot in de regenFamilie fotoshoot Utrechtfamiliefoto's in de regen