Loveshoot Jurie & Catharina

Begin november ben ik op stap geweest met dit leuke stel uit het Noorden van het land voor een loveshoot in hun trouwkleding! Jurie & Catharina┬ázijn acht jaar geleden getrouwd maar hebben wegens ziekte, slecht weer en mislukte foto’s niet de fijne, geweldige herinneringen aan hun trouwdag die elk bruidspaar zou moeten hebben. Tijdens een weekendje weg om hun trouwdag te vieren, hebben ze hun trouwkleding nog een keer aangetrokken en zijn we samen op stap gegaan in de duinen en op het strand van Rockanje voor een fotoshoot vol liefde & gezelligheid. Geniet mee van mijn favoriete foto’s en mocht je zelf ook je trouwkleding weer een keer uit de kast willen trekken: Gewoon doen!

J&C hebben zelf een coole witte kever, die we natuurlijk ook gebruikt hebben tijdens de shoot. Ze hebben er al heel wat mooie – maar ook pechmomentjes mee gehad :-)

loveshoot Rockanjeloveshoot in de duinen & op het strand

Vroeg opstaan loont! We hadden een prachtig ochtendzonnetje :-)

loveshoot Rockanjelieneke fotografieloveshoot lieneke fotografieloveshoot Rockanjeloveshoot in trouwkleding bruidsjurkloveshoot duinenloveshoot Rockanje