Newbornshoot Jack

Jack was een feestje om mee te werken, wat een ontzettend lief jongetje! Hij heeft de hele tijd heerlijk geslapen en had het prima naar zijn zin tijdens de shoot. Geniet mee van mijn favoriete foto’s van deze newbornshoot in Rotterdam. De sterrendoek was van hemzelf en ziet er echt supercool uit met die grote sterren naast een klein baby’tje (De doek is te koop bij de HEMA, ook in een roze variant).

newborn fotoshoot regio rotterdamnewborn fotoshoot rotterdamnewborn fotoshoot regio rotterdamnewborn fotoshoot regio rotterdamnewbornshoot rotterdam2014-11-10-DSC_9688newborn fotoshoot rotterdamnewborn fotoshoot regio rotterdamlieneke fotografie

Wil je een newborn fotoshoot boeken of kado geven in de regio Rotterdam? (Natuurlijk maak ik ook prachtige newborn reportage buiten de regio Rotterdam. Houd dan wel rekening met een kleine extra reiskostenvergoeding). Reserveer de shoot al tijdens de zwangerschap! Stuur me een berichtje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Geplaatst in Newborn Getagd met ,

Contact

Een shoot of bruidsreportage boeken? Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur hier een berichtje!

Laatste blog-posts

Earlybirdje Alexis

Earlybirdje Alexis

Newbornshoot Tarik

Newbornshoot Tarik

Fotoshoot neven & nichtjes
Newbornshoot Sara

Newbornshoot Sara

Weekendje analoog fotograferen
Newbornshoot Q.

Newbornshoot Q.

Mijn eerste camera

Mijn eerste camera

Newbornshoot Jace

Newbornshoot Jace

Newbornshoot Max

Newbornshoot Max

Fotografie workshop

Fotografie workshop