newborn fotoshoot regio rotterdam

Newbornshoot Jack

Jack was een feestje om mee te werken, wat een ontzettend lief jongetje! Hij heeft de hele tijd heerlijk geslapen en had het prima naar zijn zin tijdens de shoot. Geniet mee van mijn favoriete foto’s van deze newbornshoot in Rotterdam. De sterrendoek was van hemzelf en ziet er echt supercool uit met die grote sterren naast een klein baby’tje (De doek is te koop bij de HEMA, ook in een roze variant).

newborn fotoshoot regio rotterdamnewborn fotoshoot rotterdamnewborn fotoshoot regio rotterdamnewborn fotoshoot regio rotterdamnewbornshoot rotterdam2014-11-10-DSC_9688newborn fotoshoot rotterdamnewborn fotoshoot regio rotterdamlieneke fotografie

Wil je een newborn fotoshoot boeken of kado geven in de regio Rotterdam? (Natuurlijk maak ik ook prachtige newborn reportage buiten de regio Rotterdam. Houd dan wel rekening met een kleine extra reiskostenvergoeding). Reserveer de shoot al tijdens de zwangerschap! Stuur me een berichtje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.