Newbornshoot Max

Dit kleine wondertje is ruim 6 weken te vroeg geboren maar gelukkig doet hij het prima en is hij hard op weg om een stoere, grote kleine broer te worden. Ik heb Max een paar dagen vóór zijn uitgerekende datum op de foto mogen zetten, toen was hij dus al ruim 6 weken oud! Natuurlijk was hij nog wel klein, maar ook al heel alert & sterk! Geniet mee van mijn favorieten van deze newbornshoot in Moordrecht.

newbornshoot Moordrechtnewbornshoot Moordrechtnewborn fotoshoot Moordrechtnewbornshoot Moordrecht

…en wát een ontzettend lieve & trotse broer & zus heeft hij!!!

newbornshoot broer zusnewbornshoot broertje

Normaal gesproken neem je al tijdens je zwangerschap contact op en zet ik je uitgerekende datum in mijn agenda. Direct na de geboorte maken we een definitieve afspraak voor de shoot, het liefst wanneer je kindje 5 dagen tot 2 weken oud is. Voor prematuurtjes kan dit natuurlijk meestal niet – vooral als ze veel te vroeg geboren zijn. Vaak blijven ze een aantal weken in het ziekenhuis en ook eenmaal thuis hebben ze in het begin alle energie nodig om te groeien. In alle hectiek, tussen de moeilijke momenten & frustraties door, vergeet je vaak te stoppen en stil te staan bij dit bijzondere leventje. Wacht niet te lang met het afspreken van je shoot. Zo vroeg mogelijk nadat je weer thuis bent – maar natuurlijk alleen als je kindje – én jij(!) er aan toe zijn. Veiligheid en rust gaan voor alles. Neem gerust contact op voor meer informatie & vragen.