Familieshoot Familie Reinders

Ter ere van hun trouwdag werden deze ouders door hun kinderen verrast met een hele dag vol leuke activiteiten. Eén van deze activiteiten was een leuke fotoshoot met de hele familie :-). ’s Ochtends vroeg werden ze opgehaald en geblinddoekt naar het stadhuis van Vlaardingen gereden, waar ze toendertijd hun eigen trouwfoto’s gemaakt hebben. Na een gezellige familieshoot rondom het stadhuis en in de mooie straatjes eromheen, hebben we nog een paar laatste foto’s gemaakt in het Delta Hotel. Héérlijk lekker warm – lekker bijkomen van de kou buiten – en met een mooi uitzicht over het havengebied. Kijk mee met mijn favoriete foto’s uit deze winterse shoot met een liefdevolle familie!

familieshoot Vlaardingengezin fotoshoot vlaardingenfotoshoot gezin trouwdaglieneke fotografiefotoshoot Vlaardingengezin fotoshoot VlaardingenFamilieshoot Vlaardingenfamilieshoot Vlaardingenfamilie fotoshoot Vlaardingenfamilie fotoshoot Vlaardingen