Newbornshoot Lize

Vandaag staat er weer een superleuke newborn shoot op mijn blog. Ik ben afgereisd naar Brabant voor deze fotoshoot en wát een prachtig & ontzettend lief meisje is het dochtertje van Bart & Manon (heb je hun bruiloft al gezien op mijn blog?!). Het stormde & regende de hele dag pijpenstelen maar binnen hadden we het heerlijk lekker warm gestookt. Met de regendruppels die langs het raam naar beneden stroomden, voelde het juist extra veilig & beschermd binnen. Geniet mee van mijn favoriete foto’s uit deze (heerlijk roze) newbornshoot.

newborn shoot brabant lieneke fotografie newborn shoot brabant newborn fotoshoot brabant newbornshoot brabant newborn fotoshoot brabant newbornshoot brabant newborn fotoshoot brabant

Ook een newborn fotoshoot boeken of kado geven? Neem al tijdens de zwangerschap contact op!