Zwangerschap fotoshoot R&S in Rotterdam

Eind november mocht ik Ruben & Susanne fotograferen omdat ze een klein wondertje verwachtten!!! :-) Geniet mee van mijn favorieten van deze gezellige zwangerschap fotoshoot langs de Kralingse plassen in Rotterdam. Hun kleine mannetje is inmiddels gezond en wel gearriveerd en hem heb ik ook al mogen fotograferen. Houdt mijn blog dus in de gaten voor zijn newbornshoot!

2014-11-29-DSC_1895 zwangerschapsshoot Rotterdam zwangerschap fotoshoot Rotterdam zwangerschap fotoshoot Rotterdam zwangerschapsshoot Rotterdam zwangerschap fotoshoot Rotterdam zwangerschapsshoot Rotterdam

Ook zwanger en wil je dit graag vastleggen tijdens een gezellige fotoshoot? Neem snel contact op. Zodra je kleintje er is, verzorg ik natuurlijk ook supergraag jullie newbornshoot. Neem hiervoor al tijdens je zwangerschap contact op!

Geplaatst in Friends & Family, Lifestyle portrait Getagd met

Contact

Een shoot of bruidsreportage boeken? Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur hier een berichtje!

Laatste blog-posts

Earlybirdje Alexis

Earlybirdje Alexis

Newbornshoot Tarik

Newbornshoot Tarik

Fotoshoot neven & nichtjes
Newbornshoot Sara

Newbornshoot Sara

Weekendje analoog fotograferen
Newbornshoot Q.

Newbornshoot Q.

Mijn eerste camera

Mijn eerste camera

Newbornshoot Jace

Newbornshoot Jace

Newbornshoot Max

Newbornshoot Max

Fotografie workshop

Fotografie workshop