Familie v/d B. fotoshoot Bergschenhoek

Christiaan heeft zijn vrouw een fotoshoot met het gezin cadeau gegeven voor haar verjaardag, wat een supertof cadeau! Nog leuker natuurlijk dat hij mij daarvoor benaderd heeft ;-) We hebben de familieshoot bij hen thuis in Bergschenhoek gehouden. Midden in de winter met kleine kinderen naar buiten gaan is niet altijd een goed idee en zo geeft je een extra persoonlijk tintje aan de foto’s. Bijkomend voordeel is ook dat de kinderen zich extra op hun gemak voelen in hun vertrouwde omgeving. Samen spelen, knuffelen, kusjes geven, door de kamer rennen en natuurlijk al je mooiste speelgoed laten zien aan de fotograaf :-) De gezelligheid & de liefde in dit jonge gezin spat van de foto’s af en zijn een mooie weerspiegeling van de gezellige ochtend die ik in hun huiskamer mocht spenderen.

gezin fotoshootgezin fotoshoot Bergschenhoekgezin fotoshootfamilie fotoshoot Bergschenhoek

“Een kusje geven” aan je kleine broertje :-)

2015-01-05-DSC_02542015-01-05-DSC_0274gezin fotoshoot Bergschenhoekfamilie fotoshoot Bergschenhoekfamilieshoot Bergschenhoekfamilieshoot Bergschenhoekfotoshoot gezin thuisfotoshoot gezin thuis

Wat een prachtig gezin! C & S, bedankt voor jullie vertrouwen & enthousiasme.

Liefs, Lieneke