Loveshoot Chris & Chantal

Chris & Chantal trouwen in juni en om elkaar alvast een beetje te leren kennen én om een mooie fotoserie te maken, zijn we op stap gegaan voor een loveshoot. Mijn tweede fotograaf Joost – die er op de bruiloft ook bij zal zijn – was er ook bij omdat de aanstaande bruid zijn nichtje is :-)

Dit leuke stel woont in Hoek van Holland en daar hebben we ook de shoot gedaan. Het gure weer en de ruwe achtergrond van industrie en scheepvaart waren extra toepasselijk door Chris’ werk als schipper van containerschepen. We zijn de shoot begonnen op plekjes die zo veel mogelijk in de luwte lagen om de kou zo lang mogelijk op afstand te houden en daarna zijn we natuurlijk tóch de pier en het strand op gegaan.

Geniet mee van mijn favorieten van deze leuke & stoere loveshoot!

loveshoot Hoek van Hollandloveshoot duinenloveshoot Hoek van Hollandloveshoot Hoek van Hollandfotoshoot pier hoek van Holland

De plassen op de pier zorgen wel voor een mooie spiegeling :-)

fotoshoot Hoek van Hollandstoere loveshoot industrie

Het strand helemaal voor jezelf…

loveshoot strandfotoshoot Hoek van Hollandloveshoot

Ook een loveshoot boeken in Hoek van Holland (of op een andere leuke plek)?! Neem contact op voor de mogelijkheden!