Bruidsfotografie Rotterdam – Bruiloft Jeroen & Marlies

Geniet mee van mijn favoriete foto’s van deze gezellige, winterse bruiloft. Het is de bruiloft met de kleinste gastenlijst die ik ooit gefotografeerd heb, en  juist daarom ook heel bijzonder. Met een handgemaakt boeket, corsages gemaakt van katoenbolletjes, trouwringen die het bruidspaar zelf gemaakt heeft – met wat hulp van een edelsmit -, een lunch in stadsbrouwerij Stadsbrouwerij de Pelgrim, een fotoreportage in ’s winters Delfshaven met een prachtig zonnetje er bij én een workshop Curling op de schaatsbaan Rotterdam. Uniek, gezellig & onvergetelijk.

bruidsboeket zelf gemaakttrouwringen zelf gemaakt workshop

Het bruidspaar is met haar gasten “lekker Rotterdams” met de tram & de metro gegaan :-)

Met de tram op je trouwdag

Huwelijksvoltrekking in het stadhuis van Rotterdam aan de Coolsingel.

bruidsfotografie RotterdamTrouwen stadhuis RotterdamBruiloft stadhuis RotterdamBruidsreportage Rotterdamtrouwen stadsbrouwerij de PelgrimBruidsfotografie Rotterdambruidsfotografie Delfshaventrouwen in de wintertrouwfoto's Delfshaven

Een bijzondere activiteit voor je trouwdag: een cursus Curling! Iedereen heeft superveel lol gehad en het bruidspaar trok natuurlijk veel bekijks. Ze hebben zichzelf zelfs op Twitter teruggevonden :-)

bruiloft workshop curling

Lieve Jeroen & Marlies, bedankt dat ik jullie trouwdag voor jullie vast mocht leggen. Ik vond het heel bijzonder om er bij te mogen zijn!