Fotografie workshop

Houd je ook van foto’s maken maar doet je camera niet altijd wat je in gedachten hebt?

In een privé fotografie workshop of in een klein groepje (maximaal 3 personen) geef ik je inzicht in hoe je camera werkt en leer ik je hoe je je camera kunt vertellen wat je wilt. Zo wordt een prachtige foto geen toevalstreffer meer maar neem je zelf het heft in handen!

Geen saai uurtje theorie, maar een heldere uitleg gecombineerd met simpele oefeningen, zodat je alles meteen in je vingers krijgt. De workshop wordt helemaal afgestemd op jouw niveau en op jouw wensen.

Met een klein stukje basisbegrip van je camera, kun je al snel veel makkelijker mooie foto’s maken en heb je er ook meteen veel meer plezier in!

De eerste privé workshop die ik gegeven heb, was in elk geval een succes! Lees hieronder de ervaringen en bekijk de favoriete foto’s van mijn cursiste.

Favoriete tip / eye-opener van de cursus:
Het gebruik van diafragma en wat dat kan betekenen voor een foto

5-sterren beoordeling

De cursus voldeed ruimschoots aan haar verwachtingen en ze vond het een hele goede ervaring!

De belangrijkste reden voor haar score:
De persoonlijke aandacht die je krijgt omdat het 1 op 1 is, alles duidelijk uitgelegd in termen die begrijpbaar zijn voor een leek. Erg prettig.

Haar favoriete foto’s van de workshop (die we in Diergaarde Blijdorp hebben gehouden):

Favoriete foto's workshop fotoshop fotografie

Wil je ook graag mooiere foto’s maken & leren hoe je je camera het best kunt gebruiken? Boek dan nu een gezellige & leerzame workshop! Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden.