Newbornshoot Max

Geniet mee van de newbornshoot van de kleine Max in Bleiswijk. We hadden een lastig begin, maar uiteindelijk is alles goed gekomen.

Voor een newbornshoot is het erg belangrijk dat het heerlijk lekker warm is in huis omdat pasgeboren baby’tjes nog niet goed zelf hun temperatuur kunnen reguleren en ze het wel lekker comfortabel moeten hebben tijdens de shoot. Toen ik binnen kwam, voelde ik al dat het iets aan de koele kant was in huis maar ondanks dat de verwarming ruim op tijd aangezet was, kregen we de kamer niet goed genoeg op temperatuur. De kersverse vader R. is toen meteen in de auto gesprongen naar de bouwmarkt en heeft een heater gehuurd waarmee we de kamer heerlijk lekker warm gekregen hebben en zo alsnog een supermooie shoot van Max hebben kunnen maken :-)

newborn fotoshoot Bleiswijknewbornshoot Bleiswijk

Naast de schoenen van papa, zie je pas echt hoe klein hij is!

newborn fotoshoot Bleiswijkfotoshoot pasgeboren babynewbornshoot Bleiswijknewborn fotoshoot Bleiswijk

Er is niets mooiers dan een papa en mama met hun nieuwe baby’tje ♥

babyshoot Bleiswijknewbornshoot met ouders

Ook een newbornshoot boeken in Bleiswijk of daarbuiten? Neem al tijdens je zwangerschap contact op om je plekje te reserveren!