Newbornshoot Jace

Als je graag een newbornshoot wilt laten doen, kun je deze het beste al tijdens je zwangerschap boeken. Het liefst plan ik de newbornshoot namelijk als je kindje 5 à 14 dagen oud is. Dan zijn ze nog heerlijk flexibel en slapen ze nog heel veel. Soms heb je echter geen keus en doen we de fotoshoot pas na deze periode. Zoals ook in het geval van Jace, waarbij zijn ouders contact met mij opnamen toen hij al drie weken oud was. Jace was een schatje en gelukkig hebben we – ondanks dat het piepkleine er al vanaf was – een mooie fotoserie kunnen maken.

Geniet mee van de foto’s van deze newbornshoot in Dordrecht.

baby fotoshoot Dordrechtnewborn fotoshoot aan huisnewbornshoot Dordrechtnewbornshoot Dordrechtbaby fotoshoot Dordrechtnewborn fotoshoot aan huis

Wil je ook een newbornshoot boeken, neem dan al tijdens je zwangerschap contact op om een plekje te boeken!