Fotoshoot neven & nichtjes

Deze leuke groep neven en nichtjes heeft bij mij een fotoshoot geboekt zodat ze hun oma een mooi, nieuw familieportret cadeau konden doen. Ze hebben gekozen voor de Johannapolder aan de Oude Maas, net onder Rhoon en Poortugaal, omdat een groot deel van de familie in deze omgeving opgegroeid is. Het was mooi weer maar er stond wel heel veel wind dus hebben we geprobeerd alle mooie plekjes in de luwte op te zoeken.

Geniet mee van de foto’s van deze leuke groep.

neven nichtjes fotoshootneven nichtjes fotoshoot familie fotoshoot Poortugaal fotoshoot familie Rhoon familiefoto Poortugaal fotoshoot familie Rhoon

Een foto is een erg mooi cadeau en dankbaar voor ouders of grootouders, waar ze elke dag van kunnen genieten. Neem contact op voor de mogelijkheden en boek je shoot!