Familieshoot

Neem af en toe de tijd om stil te staan bij wat je hebt. Dan heb ik het natuurlijk niet over de tastbare spullen, maar juist om de bijzondere mensen in je leven. Inclusief jijzelf.

Een mooie manier om hierbij stil te staan en een blijvende herinnering te creëren is door het doen van een gezellige fotosessie!

Tijdens de fotoshoot gaan we samen op stap voor mooie foto’s & herinneringen. We kiezen hiervoor in overleg een locatie die bij jullie past. Tijdens de shoot laat ik jullie jezelf zijn maar geef tegelijkertijd wel wat sturing voor een zo mooi mogelijk resultaat.

Wat biedt een fotoshoot bij mij?

– een leuke en gezellige ervaring
– foto’s die je graag aan anderen laat zien
– foto’s die je mee terugnemen naar een waardevol moment in je leven
– foto’s om voor altijd met een glimlach naar te kijken

Boek een shoot voor jezelf, met je gezin of familieleden, broers, zussen, neven, nichtjes, met je vrienden en/of vriendinnen en geniet er van!

De fotoshoot is inclusief een aantal fotobestanden en afdrukken. Zie de prijslijst voor nadere details.

De fotoshoot is trouwens ook heel leuk om cadeau te doen! Neem contact op voor meer informatie.

Cartoon lifestyl TP

Lifestyle fotoshoot
Je beleeft zo veel geweldige momenten met elkaar maar je staat maar zelden met z’n allen (genietend!) op de foto. Gewoon doen!
Lieneke Fotografie Loveshoot
Boek een loveshoot!* Pak deze kans om samen foto’s te maken die uitstralen wie jullie zijn en die de essentie van jullie gevoel voor elkaar weten te vangen ♥
lifestyle fotoshoot
Vriendschap is onbetaalbaar.
Laat mij vastleggen hoe veel lol jullie samen hebben – om nooit meer te vergeten!

 

2013-04-27-_DSC4720-Edit
Zwanger tegelijk met vriendinnen?
Een geweldig moment om jullie vriendschap & zwangerschappen vast te leggen!

Zo zijn er nog ontelbare andere momenten & mensen om je heen – gun mij een kijkje in je leven en laat deze momenten nooit meer schieten.

* Een loveshoot is ideaal als voorbereiding op je bruidsfotografie. Zo leren we elkaar vast wat beter kennen, wat voor jullie bruiloft heel handig is. De foto’s kun je – naast bijvoorbeeld een print op de muur of een leuk album – ook gebruiken voor je save-the-date- of trouwkaarten.